+++ vanaf 9 juli zomersluiting De Wisselaar +++ vanaf 9 juli buitenwater zwemtrainingen op dinsdag en donderdag +++
Recent Nieuws
Zwemmen tijdens de zomer
Bericht van: TVB Bestuur, op 25 juni 2019.
Zwembad De Wisselaar sluit met ingang van 8 juli aanstaande voor een periode van 6 weken. Dit betekent dat er donderdag 4 juli voorlopig voor het laatst binnen kan worden gezwommen en dat de TVB vanaf dinsdag 9 juli maar liefst 2 buitenwater zwemtrainingen per week verzorgt.

Buitenwaterzwemtrainingen 9 juli - 13 augustus naast de donderdag ook op de dinsdag !

locatie: P1 Galderse Meren, verzamelen 18:45 uur, start 19:00 uur

Vanaf dinsdag 20 augustus kan er weer op dinsdag en donderdag in De Wisselaar worden gezwommen. vanaf dat moment wordt er alleen nog maar op de donderdag een buitenwater training verzorgd.
Zwemmen tijdens de zomer in de Warande
Bericht van: TVB Bestuur, op 20 mei 2019.
Tijdens de maanden juni, juli en augustus huurt de TVB geen zwembanen in zwembad De Warande. Met ingang van zaterdag 1 juni aanstaande wordt er daarom geen vrije training onder TVB-vlag meer verzorgd. Vanaf 7 september kun je weer in De Warande terecht.

Uiteraard kun je nog wel vrijzwemmen in De Warande, maar dit is dan op eigen kosten. Andere alternatieven voor de zaterdagochtend: buitenzwemmen in de Galderse Meren of in zwembad Wolfslaar (op eigen kosten).
buitenwater zwemtrainingen van start
Bericht van: TVB Bestuur, op 9 mei 2019.
Het triatlonseizoen komt er weer aan en dat betekent dat ook de openwater trainingen weer gaan beginnen.
Vanaf 16 mei start op donderdag de buitentraining in de Galderse Meren. De training wordt verzorgd door trainer George Kingma.

In de periode van 26 juli t/m 18 augustus is zwembad De Wisselaar gesloten in verband met de zomervakantie. Gedurende deze periode wordt er door de TVB op dinsdag en donderdag in de Galderse Meren getraind.

We verzamelen een kwartier voor de training op P 1. De training start exact om 19:00 uur.
De groep wordt afhankelijk van het niveau onderverdeeld in meerdere groepen. De buitentrainingen zijn zodoende voor alle leden toegankelijk.
Het dragen van een gekleurde badmuts is wegens veiligheid verplicht en het dragen van een dubbele badmuts wortd geadviseerd.

De TVB hanteert voor de buitenwater zwemtrainingen het TVB veiligheidsprotocol. Dit is te vinden op de downloadpagina, of ga direct naar de hand-out.
we raden je aan dit voor aanvang van de eerste training goed door te nemen !
Zwemmen in de Warande
Bericht van: TVB Bestuur, op 31 maart 2019.
De toegangsprocedure voor het zwemmen bij de Warande op de zaterdagochtend is iets veranderd. Dit komt onder andere omdat de Warande van zwemmers die individueel naar binnen gaan (laatkomers), wil weten of het echt om leden van de TVB gaat.

Vanaf heden kan er bij de ingang om de licentie van de NTB worden gevraagd. Dat kan een screenshot op de telefoon of een uitgeprinte versie zijn. De Warande heeft toegezegd dat ook als iemand een keer te laat komt, hij of zij op die manier gewoon naar binnen kan. Het blijft verder wel gewenst om gewoon centraal om 10:45 te verzamelen en gezamenlijk naar binnen te gaan.

In Juni, Juli en Augustus wordt er vanuit de TVB niet gezwommen in de Warande. 25 Mei is dus de laatste Warande zwemtraining voor de zomervakantie

Daarnaast is er een aantal afwijkende tijdstippen:
27 april 11:30-12:30
4 mei 12:00 -13:00


Veel zwemplezier, het bestuur van de TVB
Onze sponsoren
 
Home | De Vereniging | Contact | Trainingen | Jeugd | Kalender | Uitslagen | Fotoalbums
TVB Cup | Gastenboek | Onze sponsoren | Downloads | Links