+++ Woensdag pilot looptraining verlengd +++ let op: Zaterdag zwemtraining, wisselende tijden +++
Recent Nieuws
Zomerrooster Warande
Bericht van: TVB Bestuur, op 9 april 2018.
Beste TVB-er,

Hierbij willen we jullie op de hoogte brengen van het feit dat binnenkort het zomerseizoen bij de Warande begint. Het gaat om de periode van 21 april tot en met 31 augustus. Naast het feit dat het buitenpark vanaf deze datum weersafhankelijk opengesteld zal worden heeft het ook consequenties voor onze zwemtijd. Ons zaterdag zwemuurtje zal hierdoor verschuiven naar 09:00 – 10:00 uur.
Op korte termijn dus aangepaste zwemtijden inclusief een zomerstop en een tweetal afwijkende data.
Zie hieronder voor de exacte wijzigingen.

Vanaf 21 april: 09:00 - 10:00 uur
28 april (afwijkend) 11:30 – 12:30
5 mei (afwijkend) 10:00 – 11:00
12 mei t/m 7 juli 09:00 – 10:00
14 juli t/m 25 augustus zomerstop Warandetraining (= GEEN TVB zwemtraining)


een vriendelijke groet,

Het TVB-bestuur
Fietsen naar Marathon Rotterdam
Bericht van: Marc Oonincx, op 3 april 2018.
zoals ieder jaar is er weer een groep TVB-ers die de deelnemers aan de Rotterdam Marathon gaat aanmoedigen. Dat doen we door op de racefiets naar Rotterdam te rijden en de deelnemers, waarvan weer een flink aantal eigen TVB-ers, op een aantal plaatsen langs het parcours aan te moedigen.

Verzamelen voor de trap van Zwembad De Wisselaar.
Vertrek uiterlijk: 07:45 uur

Rond 15:00 uur zijn we dan, via een kleine toeristische omweg, weer terug in Breda.
Info avond Hammer Nutrition
Bericht van: Claudia Winnemuller/Sponsorcie, op 26 maart 2018.
Sinds begin dit jaar is TV Breda de samenwerking aangegaan met een nieuwe (voedings-)partner: Hammer Nutrition Europe. Het gezicht van deze partner is voor een aanzienlijk deel van ons een bekende: Buddy van Vugt.

Hammer Nutrition Europe organiseert in samenwerking met Loperscompany By Berry’s en Triathlon Vereniging Breda een presentatie over sportvoeding.

De presentatie zal gaan over de 5 stappen om je sportprestaties te verbeteren middels (sport-) voeding. De onderwerpen die worden behandeld zijn onder meer: hydrateren, mineralen (elektrolyten), (sport-) voeding voor, calorie inname tijdens en na het sporten. Er is tijdens en na de presentatie gelegenheid tot het stellen van vragen.
Daarnaast zal uitgelegd worden hoe wij als leden van TV Breda met korting producten van Hammer Nutrition Europe kunnen bestellen.

Deze informatiebijeenkomst zal gehouden worden op vrijdag 6 april 2018 om 19:00 uur in de winkel van Loperscompany By Berry’s, Haagdijk 251 in Breda. Een mooie gelegenheid om de opgefriste winkel van Berry Snoeren eens te bekijken!

Voor de deelnemers aan de presentatie zal er een goodiebag worden samengesteld. Daarvoor is het van belang om je uiterlijk 2 april voor deze avond aan te melden via triathlon@tvbreda.nl en/of claudiawinnemuller@hotmail.com

Graag tot vrijdag 6 april!

Pr-/sponsorcommissie

Koppeltraining
Bericht van: Jacco van Gils/Marc Oonincx, op 3 maart 2018.
Met ingang van maandag 5 maart is er op maandagavond weer een koppeltraining op het wielerparcours aan de Terheijdenseweg. Wil je deelnemen aan de training? neem dan je fiets, helm en je loopschoenen mee.
Mocht de baan er i.v.m. het weer te slecht bij liggen dan wordt er een alternatieve (loop) training verzorgd.

We bedanken looptrainers Toin van de Broeck en Jacco van Gils weer voor hun inzet de afgelopen 4 maanden!
Zaterdag zwemtraining in 2 banen
Bericht van: TVB Bestuur, op 17 februari 2018.
De eerste maand zwemmen bij de Warande hebben we inmiddels achter ons liggen. Naar aanleiding van de hoge opkomst hebben een tweede baan tot onze beschikking. Dit betekent dat er met ingang van 17 februari kan worden gezwommen in twee banen.
Onze sponsoren
 
Home | De Vereniging | Contact | Trainingen | Jeugd | Kalender | Uitslagen | Fotoalbums
TVB Cup | Gastenboek | Onze sponsoren | Downloads | Links