Jeugd

Ben je 10 jaar of ouder en ben je gek op zwemmen, fietsen of hardlopen en wil je deze sporten eens met elkaar combineren, dan kun je bij de TVB (Triathlon Vereniging Breda) lid worden van de jeugdafdeling.
Bij de jeugdafdeling kun je op een leuke en verantwoorde manier kennismaken met de triathlonsport. Samen met leeftijdgenoten kun je met de verschillende onderdelen van de sport (zwemmen, fietsen, lopen) kennismaken.
Dit hoeft in het begin echt niet allemaal tegelijk; je kunt dus ook eerst een tijd alleen komen zwemmen of lopen en dan later verder kijken welke onderdelen je nog meer interessant lijken.

Activiteiten

Bij de TVB staat voorop dat je plezier moet hebben in je sport. Daarom kun je bij de TVB zelf bepalen hoe vaak je komt trainen en hoe hard je traint: niets moet. Op maandagavond (fietsen en lopen) en woensdagavond (zwemmen) zijn er zelfs speciale jeugdtrainingen, dus alleen voor de jeugd.
Naast de trainingen worden er speciale jeugdactiviteiten georganiseerd, zodat je elkaar nog beter leert kennen. In clubverband wordt deelgenomen aan diverse (jeugd) loopwedstrijden, zwemlopen, run-bike-runs of mini-triathlons.

Wat nodig?

Begin je met de triathlon dan heb je voorlopig genoeg aan een paar hardloopschoenen, buitensportkleding en een badpak of zwembroek. Voor het fietsen kun je in het begin gebruik maken van je eigen fiets of een sportfiets van de TVB lenen (indien beschikbaar).

Contact

Lijkt triathlon je iets en wil je eens proeven hoe het is? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en maak gebruik van ons aanbod om een maand gratis mee te trainen.

Onze Trainingstijden

Contact